Maatwerk straatmeubilair Breestraat Beverwijk

Maatwerk meubilair voor herinrichting Breestraat Beverwijk

De Breestraat in Beverwijk heeft een ware transformatie ondergaan, van een verwaarloosde betonnen straat naar een levendige en gastvrije winkelbestemming. Als Rots Maatwerk zijn we er trots op dat we een mooie rol hebben gespeeld in deze herinrichting, door het leveren en monteren van al het straatmeubilair dat de Breestraat nieuw leven heeft ingeblazen.

OKRA landschapsarchitecten heeft meubilair gecreƫerd dat niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling en sfeer van de straat verbetert. OKRA landschapsarchitecten heeft een ontwerp ontwikkeld dat perfect past bij de vernieuwde omgeving van de Breestraat.

Van ontwerp naar productietekeningen

Rots maatwerk heeft het ontwerp verder uitgewerkt tot werktekeningen, waarbij alle details en overgangen zijn ontworpen. Het gebruik van CorTenstaal als basismateriaal voor het meubilair zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een esthetische harmonie met de omringende elementen. De warme kleur van het Corten sluit naadloos aan bij het ontwerp van OKRA en de andere gebruikte materialen.

FSC hout Cumaru

Voor de zittingen en rugleuningen hebben we gekozen voor FSC-gecertificeerd hardhout, specifiek Cumaru. Dit hoogwaardige hout staat bekend om zijn duurzaamheid, minimale werking en beperkte splintervorming, waardoor het ideaal is voor buitenmeubilair dat bestand is tegen de elementen.

Straatmeubilair Breestraat Beverwijk, naar ontwerp OKRA Landschapsarchitecten.

beverwijk_breestraat_Meubilair_Bank_Banken_zitten_corten_cortenstaal_hout_FSC_Cumaru_hardhout_OKRA_gemeente_stad_winkelstraat_centrum_Zitten (5)

Straatmeubilair Breestraat Beverwijk, naar ontwerp OKRA Landschapsarchitecten.

Productie en montage

Naast het ontwerp en de productie hebben we ook de montage van al het meubilair verzorgd, in nauwe samenwerking met hoofdaannemer KWS. Door ons aan te passen aan de faseringen die KWS hanteerde, hebben we ervoor gezorgd dat het meubilair naadloos werd geĆÆntegreerd in het herinrichtingsproces van de Breestraat.

Met dit mooie meubilair dragen we bij aan de algehele ervaring van de Breestraat als levendige winkelstraat, waar bewoners en bezoekers graag samenkomen en genieten van de vernieuwde omgeving.

Straatmeubilair Breestraat Beverwijk, naar ontwerp OKRA Landschapsarchitecten.
Straatmeubilair Breestraat Beverwijk, naar ontwerp OKRA Landschapsarchitecten.

Enkele feiten & cijfers

  • Banken, plantenbakken en boomspiegels;
  • Leverantie middels directielevering;
  • Alles vanuit 1 partij: engineering, productie, montage en onderhoud.