Buitenruimte Rosada Fashion Outlet

Een winkelgebied met watertafel, klimrotsen en nevelrotsen

Rosada Fashion Outlet, een groot winkelcentrum in de buurt van Roosendaal, wilde de buitenruimte aantrekkelijker maken voor haar publiek. Een aantrekkelijke buitenruimte zorgt er namelijk voor dat mensen hun verblijf meer waarderen en eerder terugkomen. Daarom mocht Rots Maatwerk het winkelgebied voorzien van een watertafel, klimrotsen en nevelrotsen.

Gravures door middel van zandstralen

De watertafel is gemaakt van het Chinese Peking Grey natuursteen. Hierin hebben wij gravures aangebracht door middel van zandstralen. De spuiters in het midden laten water op de watertafel vallen. Als het water bij de rand aankomt, verdwijnt het in een opvanggoot waardoor de rand droog blijft en als zitgelegenheid kan dienen. Het natuursteen is gezoet afgewerkt en de watertafel is in de avond verlicht met RGBW LED-verlichting, waardoor de verlichting in elke kleur is in te stellen.

Rosada_0009_20170814-001-Roosendaal-Rosada

Rotsen met nevel

In het winkelgebied hebben we verder verschillende klimstenen neergezet. Dit zijn grote, granieten rotsen die er natuurlijk uitzien, maar zo zijn aangepast dat kinderen er op kunnen klimmen. In de bestrating hebben wij daarnaast rotsen geplaatst waar nevel uitkomt. Dit zorgt voor een mysterieus effect. Alle techniek die nodig is voor de nevelrots en watertafel hebben we weggewerkt, waardoor bezoekers van Rosada Fashion Outlet kunnen genieten van een prachtige buitenruimte.

Enkele feiten & cijfers

  • Uitgevoerd in Chinees natuursteen, Peking Grey.
  • Gravures aangebracht door middel van zandstralen.
  • Watertafel wordt aangelicht in de avonduren met alle denkbare kleuren.

Natuursteen

Wij werken met zowel Europese als Aziatische natuursteensoorten. Natuursteen heeft een grote vormvrijheid en is daarmee zeer geschikt voor maatwerkprojecten.