Renoveren en 15 jaar onderhouden van alle 15 fonteinen in Maastricht

Renoveren en 15 jaar onderhouden van alle 15 fonteinen in Maastricht

Met trots kondigt Rots Maatwerk Onderhoud BV aan dat we de Europese aanbesteding hebben gewonnen voor een ambitieus project; de renovatie en het 15-jarig onderhoud van alle fonteinen in Maastricht.

Binnen het komende jaar zullen we elke fontein in de stad transformeren. Elke fontein krijgt een uitgebreide zuiveringsinstallatie, klaar voor de komende 15 jaar. Bovendien zullen alle fonteinsystemen uitgerust worden met moderne, uitleesbare PLC’s, naadloos integrerend met het huidige rioolbeheersysteem van de gemeente, het systeem van Xylem Water Solutions Nederland

De diversiteit van de fonteinen in dit project is opmerkelijk, variërend van watertafels en speelse bedriegertjes tot Rijksmonumenten en waterspiegels. Deze variëteit brengt een unieke dynamiek in ons werk.

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot het waterwerk. Ook de renovatie van betonbakken, natuursteen en verlichting valt onder onze verantwoordelijkheid.

Na de afronding van de renovatie van deze 15 projecten, zetten we onze expertise in voor het onderhouden van 17 fonteinen, wederom voor een periode van 15 jaar.

We zijn inmiddels begonnen met de engineering en starten we spoedig met alle 0-metingen.

Deze lente beginnen we met de fonteinen op de Markt (Mooswief), de Vismarkt, de Sint Antonius van Pauda fontein en de waterspiegel in Ceramique. De overige 11 fonteinen zullen snel volgen.

Rots maatwerk Samen de stad mooier maken, en houden!

Deel deze pagina