Turn key


Rots Maatwerk realiseert al meer dan 10 jaar vele bijzondere projecten voor de buitenruimte in Nederland en Europa. De kracht van Rots Maatwerk zit hem in dat wij alle projecten Turn-key aanbieden. Dit houdt in dat wij voor een vaste aanneemsom uw maatwerkproject gebruiksklaar opleveren. De aannemingsovereenkomst is daarbij gebaseerd op van te voren, onderling afgesproken uitgangspunten. U als opdrachtgever hoeft alleen nog maar een feestelijke opening te organiseren en het lintje door te knippen.
Tot het zo ver is regelt Rots Maatwerk de gehele engineering, levering en realisatie van uw maatwerkproject. Ons projectteam van specialisten op het gebied van maatwerkprojecten verzorgen o.a. voor u:

 • de uitwerking van technisch details
 • het overleg met ontwerper en projectleider
 • het opstellen plannen van aanpak
 • het opstellen van kostenraming en planning
 • het overleg en de coördinatie met aannemers

 • Naast het realiseren van maatwerkprojecten van o.a. natuursteen, staal, hout en glas in de openbare ruimte, kunnen wij deze ook onderhouden. Hiermee ontzorgen wij u als opdrachtgever voor korte of langere periode tegen een vast bedrag.

  Kort om u maar één aanspreekpunt en dat is Rots Maatwerk: uw partner bij maatwerkprojecten in de openbare ruimte!

  Over ons

  Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

  Wat we doen

  Nieuwsbrief

  Contact

  home Zutphensestraat 72,
  6971 ER Brummen

  phone 0575 - 56 65 65

  info@rots-maatwerk.nl