Materialen > Staal / RVS


Het werken met staal geeft u een grote vrijheid tijdens de ontwerpfase. Mooie expressieve vormen kunnen eenvoudig worden gecreëerd. Door zijn flexibiliteit in vorm, duurzaamheid en uitstraling is het een fantastisch materiaal voor de toepassing in de buitenruimte. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook legio; straatmeubilair, hekwerken, infozuilen; bedenk het maar.

Rots Maatwerk werkt samen met diverse metaalbewerkers. Deze producenten beschikken over moderne bewerkingstechnieken waardoor alles wat in staal mogelijk is, gerealiseerd kan worden; lasersnijden, ponsnibbelen, perforeren e.d. behoren alle tot de mogelijkheden. Hierbij maakt het niet uit of het van RVS, CorTenstaal of staal gemaakt is.
Daarnaast zijn er diverse afwerkingsmogelijkheden zoals poedercoaten, natlakken en Kunstwerk in Cortenstaal, galvaniseerinstallaties bij deze contacten aanwezig. U kunt Rots Maatwerk reeds bij de ontwerpfase inschakelen voor advies.

Bekijk alle staal / RVS / cortenstaal projecten

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Wat we doen

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl