Over Rots Maatwerk


Rots Maatwerk realiseert al meer dan 15 jaar bijzondere projecten voor de buitenruimte in Nederland en Europa.

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerkprojecten van natuursteen, staal, hout en glas in openbare ruimte. Daarnaast zijn wij marktleider op het gebied van Fonteinen en waterkunstwerken in Nederland. De kracht van Rots Maatwerk zit hem in dat wij alle projecten Turn-key aanbieden. Hiermee ontzorgen wij de opdrachtgever en houden wij de kwaliteit geheel in eigen hand.

Wat wij doen


- Technisch ontwerpen en engineering voor de buitenruimte
- Ondersteuning Lanschapsarchitecten, kunstenaars, overheden en engineeringsburo’s in voorbereiding en uitvoering.
- Turn-key aannemen van maatwerkprojecten
- Realisatie van fonteinen, LED-verlichting en kunstwerken
- Ontwikkeling van interactieve aansturingssystemen voor water, licht en geluid
- Materiaalleveranties van onder andere natuursteen, glas, terrazzo, staal en hout
- Onderhoud van waterwerken, kunst en LED-projecten

Vanaf de ontwerpfase denken wij mee door het leveren van vakkundig advies, materiaalkennis en een ruime scala aan referenties. Het voorlopig ontwerp werken wij in samenspraak met (landschaps)architect, opdrachtgever en specialisten uit tot een uitvoerbaar plan. In deze fase van de planvorming kan Rots Maatwerk naast de financiële consequenties voor de realisatie, ook de kosten voor beheer van de eerste jaren aangeven. Hierdoor geven wij in een vroeg stadium inzicht of de gemaakte keuze tot een realiseer- en haalbaar plan leiden.
In de laatste fase van de engineering maken onze vakmensen alle tekeningen, waaronder constructie-, productie en uitvoeringstekeningen en beschrijvingen die bij een definitief ontwerp horen. Met onze brede kennis en ruime ervaring wordt het unieke plan technisch uitgewerkt tot een maakbaar maatwerkproject.

Tevens verzorgt Rots Maatwerk ook de productie en levering van alle benodigde materialen. Hiervoor vliegen wij de hele wereld over om de producten op plaats van productie te controleren. Zo hebben wij in China al 15 jaar een vaste steenhouwer waar een groot deel van onze natuursteenprojecten worden geproduceerd.

Uiteraard kunnen wij het project ook aanleggen. Grondwerk, fundaties, betonwerk, plaatsing natuursteen, staal, terrazzo, hout behoren zoal tot de mogelijkheden. Al onze specialistische maatwerkprojecten kunnen wij Turn_Key opleveren, waardoor u als opdrachtgever maar één aanspreekpunt heeft: Rots Maatwerk uw partner bij maatwerkprojecten in de openbare ruimte!

Wanneer kiest u voor ons?


Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van fonteinen, natuursteen, LED-verlichting, interactieve aansturing of kunstwerken voor de buitenruimte? Hebt u iemand nodig met veel kennis en ervaring van onder andere materialen, technieken, engineering, aanleg en onderhoud? En wilt u maar één aanspreekpunt tijdens het hele proces? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken samen met u graag de mogelijkheden voor uw project.

Bel ons: 0575-566 565 of stuur een e-mail naar info@rots-maatwerk.nl. Graag tot ziens!

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Wat we doen

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl