Materialen > Materialen


Rots Maatwerk realiseert maatwerk producten in diverse materialen. Wij kunnen alles volgens ontwerp voor u realiseren in de materialen natuursteen, glas, terrazo, beton, staal/Corten/RVS, hout en kunststoftoepassingen. Deze materialen en producten worden van over de gehele wereld betrokken.
Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden welke de materialen u bieden, voeren constructieberekeningen uit en adviseren u tijdens de ontwerpfase over de mogelijkheden. Desgewenst kunnen we de gehele technische werkvoorbereiding voor onze rekening nemen.

In dit hoofdstuk vindt u informatie over de verschillende materialen zoals opbouw, bewerkingen en afwerkingen. Dit alles is toegespitst op de buitenruimte. Het geeft u een indruk van de vele mogelijkheden die deze materialen u bieden en is bedoeld als leidraad die u kunt gebruiken tijdens het ontwerpproces.

Heeft u vragen, zoekt u een specifiek monster of wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het materialiseren van uw ontwerp!

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Wat we doen

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl