Materialen > Glas


Glas heeft tegenstrijdige gezichten; het is er en het is er niet, is doorschijnend maar gesloten, beslaat een ruimte zonder deze af te bakenen en is hard maar toch buigzaam. Kunt u zich een ander materiaal voorstellen, dat zoveel gunstige eigenschappen in zich verenigt als glas?

Rots maatwerk werkt samen met een groot glasveredelingsbedrijf uit Duitsland. Dit bedrijf geldt als een van de modernste glasveredelaars van Europa en beschikt over de laatste bewerkingstechnieken.Glas is een ideaal materiaal om 'storende elementen' transparant op te lossen. (voorbeeld: lifthuis in spanje)
Naast cad/cam freesmachines, een waterjet, straal- en mateerinstallaties beschikt dit bedrijf over een buigoven voor enkel- of gelaagd hardglas. Dit maakt het mogelijk verschillende buigingen aan te brengen in het veiligheidsglas. Deze buigingen behoeven niet een gelijke radius in één glasplaat te zijn, maar kunnen ook ovaalvormig zijn.

Het grote aantal verschillende glasbewerkingsmethoden die worden vertegenwoordigd is bijzonder te noemen. Dit maakt het mogelijk het gewenste eindproduct uit één hand te laten vervaardigen. Samen met een ervaring van meer dan dertig jaar maakt het dat het bedrijf vrijwel alles in glas kan realiseren. Of het nu in stuks is of in aantallen, als het maar bewerkt glas is.

In de map welke Rots Maatwerk heeft opgesteld staan diverse bewerkingstechnieken en informatie over veiligheidsglas, folies, gekleurd glas, zeefdruk en dergelijke.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Wat we doen

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl