Contact


Rots Maatwerk is altijd bereid u te assisteren bij het verwezenlijken van uw bijzondere maatwerkproject. Wij kunnen u al adviseren voordat uw idee de tekentafel heeft bereikt. Daarbij stellen wij onze ruime ervaring in het realiseren van maatwerkprojecten vrijblijvend aan u ter beschikking. Onze vakmanschap, brede materialenkennis en uitgebreide portfolio van unieke en succesvolle projecten delen we dan graag met u.

Maak dus gerust een afspraak met een van onze vakmensen. Dan kunnen we gezamenlijk bij u op kantoor of bij ons in Brummen brainstormen over uw unieke maatwerkproject.

Daarnaast hebben wij een documentatiemap waarin de verschillende mogelijkheden en technieken van maatwerkprojecten in de openbare ruimte worden beschreven. Een must-have voor een ieder die met de openbare ruimte werkt. Deze documentatiemap komen wij graag bij u langs brengen. Bel voor een afspraak telefoonnummer 0575-56 65 65. Hopelijk tot snel!

home Rots Maatwerk BV
Zutphensestraat 72, 6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl


Reactieformulier

Bedankt voor uw reactie!

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Wat we doen

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl