Projecten > Fonteinen en waterbeheersysteem verzorgingscentrum Halsteren


ga naar vorige pagina

Fonteinen en waterbeheersysteem verzorgingscentrum Halsteren


Case: Fonteinen en waterbeheersysteem verzorgingscentrum Halsteren
Opdrachtgever: Oranjewoud realisatie bv
Ontwerp: Oranjewoud realisatie bv
Technische ontwikkeling & werkvoorbereiding: Rots maatwerk ontwikkeling bv
Leverantie watertechniek en montage: Rots maatwerk realisatie bv

In opdracht van Oranjewoud realisatie bv heeft Rots maatwerk een fontein met waterbeheersing gerealiseerd voor een verzorgingstehuis voor psychiatrische patiënten te Halsteren (GGZWMB). In het vijvergedeelte zijn een 5-tal bronkoppen geplaatst welke een volle schuimspuiter creëren. Deze massa is nodig om voldoende volume te maken, omdat het waterbeeld anders weg zou vallen in de omringende ruimte.

Om het vijverwater van voldoende kwaliteit te houden is een waterbeheerinstallatie geplaatst. Deze installatie zorgt ervoor dat er voldoende suppletie wordt toegevoegd en het water helder blijft. Ook wordt grover vuil afgevangen middels de vuilkorf. De pomp staat opgesteld in de naastgelegen buffer.

Het project is in 2011 opgeleverd aan Oranjewoud realisatie bv. Indien u meer informatie wilt kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Wat we doen

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl