Projecten > Bedriegertjes fonteinen Beatrixpark Den Bosch


ga naar vorige pagina

Bedriegertjes fonteinen Beatrixpark Den Bosch


Case: Bedriegertjes fonteinen met natuurstenen dek “Beatrixpark” te Den Bosch
Opdrachtgever: BrabantWonen & gemeente Den Bosch
Ontwerp: Gemeente Den Bosch, de heer William Jans
Technische ontwikkeling & werkvoorbereiding: Rots maatwerk ontwikkeling bv
Leverantie natuursteen, watertechniek, put: Rots maatwerk realisatie bv
Aanleg natuursteen, betonwerk, leidingwerk, put: Rots maatwerk realisatie bv
Technische ontwikkeling & werkvoorbereiding: Rots maatwerk onderhoud bv

Rots maatwerk heeft in opdracht van de woningbouwcoöperatie BrabantWonen een plaats gecreëerd waar jong en oud elkaar ontmoeten, in het hart van het Beatrixpark. BrabantWonen viert haar 100-jarige bestaan met het schenken van diverse ontmoetingsplaatsen in Oss en Den Bosch. 9 bedriegertjes spuiten speels en nodigen jong en oud uit om er lekker mee aan de slag te gaan.

De plaat is geheel uit natuursteen vervaardigd.

Ons gehele systeem is ondergebracht in een ondergrondse combi kelder. In dit project heeft onze kelder 2 compartimenten; de buffer en de technische ruimte. In de buffer worden de diverse pompen geplaatst, in de technische ruimte wordt de aansturingstechniek, de Aquashowmanager en de waterbeheersing geplaatst. Alles is zeer overzichtelijk gemonteerd in de ruimte waardoor onderhoud plegen efficiënt verloopt.

Rots maatwerk werkt al 10 jaar intensief samen met een vaste steenhouwerij uit China. Deze steenhouwer begrijpt onze projecten inmiddels goed, wij controleren elk project op locatie in China. Wij laten in de fabriek het object in elkaar zetten zodat de lijnvoering, overgangen en kwaliteit steen en afwerking goed gecontroleerd en daar waar nodig bijgestuurd wordt. Moeilijke detaillering welke zich lastig op papier laat zetten, worden in China onder onze begeleiding uitgevoerd. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk met dit materiaal.

De waterkwaliteit wordt op niveau gehouden door een waterbeheersysteem welke in de technische ruimte is opgebouwd. Dit systeem bestaat uit verschillende onderdelen zoals UV-c, zandfilter, ontharding, doseereenheden en temperatuur beveiliging.

Rots maatwerk heeft het project turn-key aangenomen, we hebben zorggedragen voor het gehele traject; vanaf begeleiding van de ontwerpfase waarin we adviseren over mogelijkheden, materiaalgebruik en hedendaagse technieken, tot leverantie van alle materialen/technieken en de aanleg van het gehele project. Tenslotte kunnen we het project voor 5 of 10 jaar in onderhoud nemen. Turn-key in de letterlijke zin van het woord. Hierdoor heeft u als opdrachtgever slechts 1 aanspreekpunt voor het gehele ontwikkel, bouw en onderhoudstraject.

Rots maatwerk heeft veel ervaring in het produceren en plaatsen van natuursteen, wat goed van pas komt bij technisch ingewikkelde systemen zoals fonteinen. Wij hebben reeds 10 jaar ervaring in engineering/ontwerp, productie, plaatsing en onderhoud van ingewikkelde maatwerk natuursteenprojecten.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Wat we doen

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl