Projecten > Natuurstenen inscriptieplaat “Achterom” Apeldoorn


ga naar vorige pagina

Natuurstenen inscriptieplaat “Achterom” Apeldoorn


Case: Natuurstenen inscriptieplaat “Achterom” Apeldoorn
Opdrachtgever: Gemeente Apeldoorn
Ontwerp: Gemeente Apeldoorn
Werkvoorbereiding: Rots maatwerk bv
Leverantie natuursteen & aanleg: Rots maatwerk realisatie bv

Rots maatwerk heeft een natuurstenen entreeplaat met inscriptie gemaakt voor het proeflokaal “Het Achterom” in het centrum van Apeldoorn. De entreeplaat vertelt het verhaal van “Het Achterom” en is voorzien van een oude plattegrond en begeleidende tekst. De plaat zorgt ervoor dat wandelaars op de drukke winkelstraat niet zomaar voorbij lopen aan de steeg waar “Het Achterom” zijn entree heeft.

Er is gebruik gemaakt van de natuursteensoort Peking Grey uit China. De afwerking is gezoet. De plattegrond en teksten zijn middels CAD vertaald naar de foliesnijder. De folie is in Nederland uitgesneden zodat we precies weten wat er komt en is door ons meegenomen naar de steenhouwer in China.

Rots maatwerk heeft ook zorggedragen voor de plaatsing van de natuurstenen naamplaten.

Over ons

Rots maatwerk realiseert turn-key uw maatwerkproject voor de openbare ruimte. U ontwerpt. Wij adviseren, engineren, realiseren en onderhouden uw project. Naast materialen leveren wij ook de techniek voor fonteinen, LED verlichting en interactieve aansturing. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw gehele project.

Wat we doen

Nieuwsbrief

Contact

home Zutphensestraat 72,
6971 ER Brummen

phone 0575 - 56 65 65

info@rots-maatwerk.nl